Sponzori stranice

Veliko i iskreno HVALA svima koji su mi pomogli i omogućili mi  da svoju ideju o izradi  web stranice, koja bi pašku čipku približila i mlađim naraštajima, pretvorim u stvarnost.

Veliko HVALA  mojim dragim prijateljima  Kristini Palčić, Branimiru Paro Vidolin, Krunoslavu Paveliću, Damiru Oštriću, Antoniu Paru, Predragu i Ivani Zec, Miru Butkoviću  te barba Marijanu Glavanu koji su mi kao sponzori pružili podršku i puno pomogli u realizaciji projekta paska-cipka.com.

Posebno veliko HVALA i mojim dragim prijateljima Mirjani Tkalčec, Đorđu Tkalčecu i Nedi Špoler  na podršci koju su mi pružili, kao i na materijalu koji su mi nesebično ustupili.

Veliko Hvala i mome dragome bratu, Juri Kaurlotu na pomoći, Ireni Vidolin na prijevodu teksta sa stranice, te ekipi TJstudia na pomoći oko pripreme teksta i ustupanju nekih fotografija.

Zahvaljujem se svim dragim i dobrim ljudima, koje možda nisam poimence navela, a koji su mi pomogli u prikupljanju materijala, fotografija i informacija te na taj način dali svoj doprinos u razvijanju projekta paska-cipka.com.


Od sveg srca Vas svih volim.


Ivanka

 

Apart Hotel Belveder, Konoba BILE , Ugostiteljska djelatnost "Zicer", TC LORENCO , Pag 91 , GORIMET , TJstudio

Caffe bar "ZEC", Ljekarni "Butković" Pag